• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові створено Виборчий Блок "Наша Україна"

    Опубликовано: 2005-12-20 10:41:00
    Вчора голова Львівської організації "Наша Україна" Петро Олійник, голова Львівського крайового проводу Народного Руху України Ярослав Кендзьор, голова Львівської організації Партії "Християнсько-Демократичний Союз" Антон Ружицький, голова Львівської обласної організації Партії промисловців та підприємців Володимир Макара, голова Львівської обласної організації Української республіканської партії "Собор" Ірина Лукавецька та голова Львівської обласної організації "Конгрес Українських Націоналістів" Михайло Вовк підписали угоду про створення Виборчого Блоку "Наша Україна" у Львівській області.
     
    Петро Олійник висловив переконання, що блок стане єдиною командою, яка в майбутньому зможе створити потужну фракцію в парламенті , для того щоб виконати завдання, поставлені Президентом. Проте за його словами, це тільки початок формування Блоку, оскільки результатом цього процесу повинно стати наповнення угоди конкретикою: цифрами, квотами та відсотками. Як зауважив Ярослав Кендзьор, цей процес буде відбуватися не просто, проте це є природньо, оскільки кожна партія буде вимагати якомога більше місць.
     
    Також Петро Олійник зазначив, що всі стосунки у блоці будуть будуватися на паритетних засадах і будь-які заяви будь-яких політичних сил носитимуть лише рекомендаційний характер .
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.