• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Плющ: Команду «Нашої України» об’єднувала не ідея, а інтереси

    Опубликовано: 2005-12-20 14:45:00
    «УНП – це команда, якби вони були оточенням (Президента), то були б навколо Президента, як курчата біля квочки. А вони єдині з політичних сил, що входили в блок «Наша Україна», а в лютому цього року насмілились сказати, що НСНУ створюється не тільки поспіхом, але і не за принципами партійного будівництва, аврально», - зазначив Іван Плющ, відповідаючи на запитання про коректність характеризації УНП як «оточення Президента» в інтерв’ю газеті «Столичные новости».

    «В команді НСНУ багато відомих людей. Є таке неписане правило, аби отримати голоси чи відсотки, чи перемогу, слід мати три речі: авторитетів, друге покоління молодих та досвід. Ми не можемо змагатися з великими і масштабними гаманцями, і не будемо. Виборець вирішить, вибирати гаманці, чи ідею, чи патріотизм», - зазначив Плющ коментуючи склад списку НСНУ.

    «Я би не сказав, що були розколи. Просто не закінчене формування. Там і колоти було нічого. Неозброєним оком, що туди ввійшов такий конгломерат, який має різні точки зору, різну ідейну платформу. Їх не об’єднувала ідея, їх об’єднували інтереси», - сказав нардеп, відповідаючи на запитання про причини розколу в команді НСНУ.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.