• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Петро Олійник балотуватиметься до Львівської обласної ради

    Опубликовано: 2005-12-20 14:47:00
    Голова Львівської ОДА Петро Олійник буде в першій п’ятірці списку «Нашої України» до Львівської обласної ради. Про це він заявив сьогодні, 20 грудня, під час прямого ефіру на Львівському телебаченні.
     
    «10 грудня перед міжблоковим з’їздом «Нашої України» я зустрічався з Президентом України Віктором Ющенком. Він мені сказав: «Петре, ти залишаєшся губернатором і можеш йти у Верховну Раду». Я був у прохідній частині списку. Але потім інші губернатори почали визначатися: або залишаються на посадах і не балотуються, або приймають участь у виборах і пишуть заяви на звільнення. Я не хотів бути білою вороною серед них. Тому знову зустрівся з Ющенком і спитав його, де він більше мене бачить: на посаді губернатора чи у Верховній Раді. Він сказав: «Було б добре, якби ти залишився в області». Тому я й прийняв рішення, щоб мене викреслили зі списків до Верховної Ради», – наголосив П.Олійник.
     
    Він ухилився від відповіді на запитання, чи не означає його балотування в облраду бажанням після виборів очолити її, підкресливши лише, що він «не хотів би бути головою обласної ради».
     
    За словами П.Олійника, під час виборів 2006 року на Львівщині не буде застосовуватися адмінресурс.
     
    Він наголосив, що до виборів 2006 року не будуть мінятися голови РДА Львівщини. «Якщо я зніму члена УНП, «Батьківщини» чи УРП «Собор», то це розцінюватиметься як політичні мотиви. Тому голови РДА працюватимуть до виборів», – підкреслив П.Олійник.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.