• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молодь НСНУ принесла до стін Російського консульства у Львові «трубу для Путіна»

    Опубликовано: 2005-12-22 16:40:00
    Представники Львівської крайової організації «Молодого руху», Львівської та Івано-Франківської обласних організацій «Молодіжного союзу Наша Україна» провели сьогодні, 22 грудня, акцію біля Генерального консульства Російської Федерації у Львові. Вони скандували «Путін, перестань поводитись як маленький хлопчик!», «Путін, геть руки від України!» та «Путіну – труба!».
     
    Голова Івано-Франківського «Молодіжного союзу Наша Україна» Юрій Мінюк зазначив: «Ми передаємо Путіну трубу з української газотранспортної системи. Якщо буде треба, то ми ще скинемося на труби. Диктат Путіна не пошириться на Україну.
     
    Ми не допустимо, щоби він повівся як у випадку із Тузлою. Ми не дамо залякати Україну».
     
    Представники організації передали представникам Російського консульства трубу та звернення до Президента Російської Федерації, у якому йдеться про те, що необхідно дотримуватися контракту між НАК «Нафтогаз України» і ВАТ «Газпром», який чинний до 2013 року. Пікетувальники зазначили, що Росія продає газ іншим країнам, зокрема Словаччині, значно дешевше, ніж хоче продавати Україні. Пікетувальники вважають, що досягли своєї мети, оскільки представники консульства взяли від них звернення, і молоді протестати мають надію, що його передадуть В.Путіну, але зазначили, що це не остання така акція. Принесену трубу пікетувальники залишили під стінами Генерального консульства.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.