• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Влада займається передвиборчим аутотренінгом

    Опубликовано: 2005-12-27 15:53:00
    Влада намагається переконати народ, що економіка України успішно працює. Але при цьому знижуються темпи зростання промислового виробництва й намітилася тенденція до його спаду, росте інфляція й заборгованість по зарплатам і пенсіям", – заявив 27 грудня в Харкові лідер Республіканської партії України Юрій Бойко.

    Лідер РПУ зазначив, що люди судять про владу по трьом ключовим напрямкам: це стабільність, порядок і матеріальний добробут. Саме за цими показниками, на його думку, минулий рік був провальним для нинішнього уряду.

    За його словами, нинішній рік був самим складним за всю історію української Незалежності. Країна прожила його в умовах масштабного кадрового експерименту, проведеного по більшовицькому принципу "і куховарка може управляти державою". "Це не могло не відобразитися на економіці країни", – підкреслив Юрій Бойко.

    За оцінками фахівців РПУ, станом на листопад 2005 року темпи росту ВВП скоротилися до 2,2% (12,4% – торік). Темпи зростання промислового виробництва знизилися до 2%, у порівнянні з 15,8 % за минулий рік. Негативне сальдо зовнішньоторгівельного балансу досягло 1022,4 млн. доларів, у порівнянні з торішнім позитивним в 3412,4 млн. Крім того, виросла заборгованість по виплатам заробітної плати, пенсій і стипендій, вона становить уже більше 1,1 млрд. грн, а індекс споживчих цін виріс на 12%.

    Лідер РПУ зазначив, що республіканці дуже довго придивлялися й намагалися допомогти новому керівництву країни з питань, в яких вважають себе компетентними. "Але потім ми переконалися: це даремно. Влада, що прийшла, не здатна робити висновки. І, на жаль, не здатна повести країну по еволюційному шляху розвитку", – сказав Юрій Бойко.

    Для довідки. Лідер українських республіканців 27 грудня взяв участь у конференції харківської обласної організації РПУ, що пройшла в залі Харківського академічного театру опери й балету ім. Лисенка. В роботі конференції також взяли участь 129 делегатів, обраних на районних і міських партконференціях. Харківська обласна організація РПУ нараховує більше 15 тис. членів.
     
    Прес-служба РПУ
     
     Обсудить на форуме Силы Народа
     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.