• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 25 кадр

    Опубликовано: 2005-12-28 09:53:00

    show must go...down

    Бездарні масовики-витівники під орудою Романа Безсмертного провернули настільки дебільне шоу, що насправді переживаєш за здоровий глузд одного з учасників помаранчевої команди (якщо це ще можна назвати командою) - НСНУ. Ну, сформували список, це добре, а для чого влаштовувати на тому самому місці, де Президент під час своєї інавгурації ганяв голубів, мітинг за присутності кількох сотень юнаків і дівчат, які не за гарні очі Безсмертного тримають прапори партії? Ця урочиста подія видалася на рівні креативу постановників комуністичних партконференцій у заводських клубах совєтських часів.

    Головну ганьбу цього заходу підмітив лише один український телеканал -" 1 + 1". Коли кореспондент ТСН запитав одну з учасниць шоу, для чого вона прийшла на Майдан, то та відповіла, що підтримувати Литвина. Та найцікавіше відбулося наприкінці. На майдані Незалежності, де минулоріч мільйони людей стояли заради ідеї, сотні молодих "активістів" НСНУ, відбувши захід, підозріло похнюпивши очі, почали вишиковуватись у "колєйку", неважко здогадатися за чим. Коли їх запитали, що це за черга, то всі аж занадто вже сором'язливо і мовчазно відвертали обличчя від телекамери, а якийсь дядько терміново повідомив усім, щоби прийшли завтра. Ганьба неймовірна.

    Також не дуже продуманим було рішення нібито поставити Ющенка першим номером у партійному списку для того, щоб він потім від цього першого місця гонорово відмовився. Ющенко ж Президент усіх українців, і не личить йому розмінюватися на вузькопартійні інтереси - це перший позитив цієї вистави, а другий - це асоціативне закріплення у свідомості виборця того факту, що все ж Ющенко у НСНУ №1. У такий спосіб убили двох зайців. Однак простий народ не дуже дурний, і мало хто повірить, що можна внести до списку Президента без його згоди, а потім він, обурений, відкидає цю ідею. Звичайно, ми за нашу помаранчеву владу і так проголосуємо, але справді хочеться від неї більше чесності та відкритості і менше ідіотичних шоу.

    Геть від популізму!

    Блок "Пора" - ПРП, без сумніву, викликає чи не найбільші симпатії серед усіх блоків. Тому прикро бачити, що "Пора" й надалі не відмовляється від заяложених дореволюційних популістських гасел про тюрми і бандитів, не помічаючи, що на дворі вже зовсім інша епоха. Друга серія листівок "Пори" запитує, чому не сидять Кучма, Янукович і Ківалов. А тому, що в демократичній країні надзвичайно важко запроторити до цюпи навіть тих, за якими нари не те що плачуть, а розпачливо ридають.

    У Чилі Піночета, починаючи від 1990 року, саджають тричі на рік і все ніяк не можуть посадити, хоча на його совісті кров тисяч його громадян. Щодо Януковича, то який останній дурень буде садити лідера опозиції країни, ми ж не М'янма, де під арештом декілька років сидить лідер опозиції Аун Сан Су Чі, і не Єгипет, де минулими вихідними не за цапову душу кинули за грати лідера тамтешньої опозиції Аймана Нура. Україну ж Freedom House цього року зарахував до вільних країн і тому треба якось тримати цю марку.

    Якщо не вдалося досі посадити "канкрєтних пацанов" (Паульо, Різака чи Колесникова), то що може загрожувати людині, яка "на виході" фальшувального процесу оперувала вже сфальсифікованими протоколами з мокрими печатками? Народу щораз зрозуміліше і зрозуміліше стає, що там, де ворон воронові ока не виклює, ніхто не сидітиме. "Порі" пора вже нарешті облишити старорежимні махрово-популістські гасла, а пропонувати щось мудріше і раціональніше, бо в кареті минулого далеко не заїдеш.

    Ілько Лемко, Поступ

     Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.