• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №277 від 27.12.2005. Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Блоку "Наша Україна"

    Опубликовано: 2005-12-29 11:55:00

    До Центральної виборчої комісії 22 грудня 2005 року надійшла заява Виборчого блоку політичних партій "Наша Україна": Політична партія "Народний Союз Наша Україна", Народний Рух України, Партія промисловців і підприємців України, Конгрес Українських Націоналістів, Українська республіканська партія "Собор", Партія Християнсько-Демократичний Союз (скорочена назва - Блок "Наша Україна") про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих 18 грудня 2005 року на І Міжпартійному з'їзді цього блоку та включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України Блоку "Наша Україна", а також додані до неї необхідні для реєстрації документи щодо 397 осіб.

    На день подання заяви Блоку "Наша Україна" про реєстрацію кандидатів у народні депутати України до Центральної виборчої комісії не подали заяви про згоду балотуватися кандидатом у народні депутати України 52 особи, включені до виборчого списку кандидатів у народні депутати України цього блоку.

    Відповідно до частини третьої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України" особа, включена партією (блоком) до виборчого списку кандидатів у депутати, яка на день подання заяви партії (блоку) про реєстрацію кандидатів у депутати до Центральної виборчої комісії не подала заяви про згоду балотуватися кандидатом у депутати від цієї партії (блоку), вважається виключеною з виборчого списку партії (блоку) з дня подання заяви партії (блоку) відповідно до пункту 1 частини першої статті 58 цього Закону.

    Крім того, 22 грудня 2005 року до Центральної виборчої комісії надійшла заява Павленка С.Г., включеного до виборчого списку кандидатів у народні депутати України під № 186, про відкликання його згоди балотуватися кандидатом у народні депутати України від Блоку "Наша Україна" на виборах 26 березня 2006 року.

    Згідно з частиною четвертою статті 61 вказаного Закону з моменту отримання Центральною виборчою комісією заяви про відкликання згоди балотуватися кандидатом у депутати така особа вважається виключеною із виборчого списку партії (блоку).

    Враховуючи викладене, відповідно до статей 9, 10, пункту 5 частини четвертої статті 11, статей 55, 56, 57, частини першої статті 58, частин першої-четвертої, шостої-восьмої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України Блоку "Наша Україна", згідно з додатком 1.

    2. Вважати виключеними із виборчого списку Блоку "Наша Україна" кандидатів у народні депутати України згідно з додатком 2.

    3. Видати представнику Блоку "Наша Україна" в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у народні депутати України.

    4. Оприлюднити виборчий список кандидатів у народні депутати України Блоку "Наша Україна" разом із цією пост%E Eвою в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

      Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.