• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк запровадив термінові грошові перекази в доларах США та євро

    Опубликовано: 2005-03-18 10:57:55
    Широкий спектр банківських послуг, які пропонує Промінвестбанк своїм клієнтам, доповнився ще однією – терміновими грошовими переказами в іноземній валюті. Ця послуга дає можливість за лічені хвилини здійснити переказ готівкових коштів без відкриття рахунку в доларах США або євро між установами Промінвестбанку, що розташовані по всій території України. Для здійснення переказу необхідно з паспортом звернутися до найближчої установи Промінвестбанку, що працює в системі термінових грошових переказів, та заповнити заяву, зазначивши відповідні реквізити: прізвище, ім'я, по-батькові, адресу проживання платника та отримувача, а також суму переказу. Перекази також можуть здійснюватись фізичними особами на власне ім'я, що зручно, коли людина їде в інше місто. Платник отримує унікальний реєстраційний номер (код) переказу, який він повинен повідомити отримувачу.

    Отримувач переказу може одержати кошти в будь-якій установі Промінвестбанку, яка працює в системі термінових грошових переказів, після пред'явлення паспорту та заповнення заяви на отримання переказу. Платник може повернути собі переказ, якщо отримувач його не одержав, або змінити реквізити переказу.

    Система термінових грошових переказів використовує найнадійніші засоби захисту інформації, що виключають несанкціонований доступ до системи та шахрайство. Завдяки використанню найсучасніших технологій передачі даних, перекази здійснюються в режимі реального часу. На даний момент в системі термінових грошових переказів Промінвестбанку працює близько 300 пунктів.

    Більш детальну інформацію про систему Термінових грошових переказів Промінвестбанку, тарифи, адреси та графік роботи пунктів переказів можна знайти на сайті банку www.pib.com.ua.

    Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 01.01.2005 р. становили 10,6 млрд. грн., кредитний портфель - 7,9 млрд. грн., капітал - 1,2 млрд. грн, прибуток – 122,3 млн. грн. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.