• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Красиві вуха: отопластика як розчин

    Опубликовано: 2024-06-30 07:24:14

    Отопластика - це хірургічна процедура, призначена для зміни форми вух, часто використовується для корекції виступів вуха. Хірургічне втручання може проводитися від п'яти до шести років, коли вуха повністю сформовані. Багато хто вважає, що пластична хірургія призначена не для дітей, але виправлення значних фізичних дефектів в ранньому віці може позбавити дитину від багатьох психологічних проблем в майбутньому.

    Дорослі також часто вдаються до отопластики, часто поєднуючи її з іншими пластичними операціями. За допомогою отопластики можна не тільки зафіксувати вухо, але і зменшити вуха, зробити їх більш симетричними.

    Чи підходить вам отопластика
    Топластика вимагає гарного загального самопочуття і реалістичних очікувань. Батьки дітей, які розглядають операцію, повинні, в першу чергу, враховувати інтереси дитини. Важливо, щоб рішення приймалися без впливу власних страхів і суб'єктивних думок. Позитивне ставлення до операції було важливим фактором її успіху, особливо для дітей.

    Дорослі пацієнти повинні розуміти, що їх вушний хрящ більш важкий, ніж у дітей, що може ускладнити процес зміни його форми. Лікар детально пояснить, яких результатів можна очікувати від операції і які існують обмеження.

    На попередній консультації лікар розповість про види анестезії, тривалість операції і терміни відновлення.

    Хірургія
    Після введення анестезії хірург робить розріз на шкірі за вухом. Для досягнення бажаного ефекту може знадобитися видалення частини хряща і шкіри. Іноді решту хряща обрізають, щоб надати вушній раковині потрібну форму. Потім хірург накладає шви на вухо так, щоб шви тримали його в певному положенні до повного загоєння.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.