• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уроки макіяжу: секрети очей кішки

    Опубликовано: 2024-06-08 07:24:43

    Хитро намалювати собі «очі кішки» - завдання не з легких. Цей вид макіяжу завжди був у пошані і залишається затребуваним і сьогодні. Майстерно проведена чорна підводка - візитна картка жіночності та стилю. Для досягнення ідеального результату, дотримуйся інструкцій крок за кроком.

    Крок 1: Нанесення підводки

    Вибери правильну кисть і розслаб руку. Почни малювати лінію якомога ближче до лінії росту вій. Це створить основу для майбутнього макіяжу.

    Крок 2: Створення «хвостика»

    Продовжи лінію за межі зовнішнього куточка ока, створюючи невеликий «хвостик». Не поспішай малювати більше, щоб лінія виглядала природно і гармонійно.

    Крок 3: Малювання лінії

    Тепер продовж малювати лінію, регулюючи її товщину. Тонка лінія подовжить погляд, тоді як більш товста зробить його більш виразним і округлим.

    Крок 4: Завершення макіяжу

    Заверши нанесення підводки, підвівши внутрішній край повіки. Намагайся, щоб перехід від внутрішнього краю ока до основної лінії був плавним і рівним.

    Корисні поради:

    Наноси підводку якомога ближче до вій для природного ефекту.
    Регулюй товщину лінії, даючи різний тиск на пензлик.
    Після нанесення підводки не моргай 10-15 секунд, щоб вона висохла і не розмазалася.
    Дотримуючись цих простих, але ефективних інструкцій, ти зможеш з легкістю створити чудовий макіяж «очей кішки» і підкреслити свою індивідуальність і стиль.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.