Уроки макіяжу: секрети очей кішки

08 июн, 07:24

Хитро намалювати собі «очі кішки» - завдання не з легких. Цей вид макіяжу завжди був у пошані і залишається затребуваним і сьогодні. Майстерно проведена чорна підводка - візитна картка жіночності та стилю. Для досягнення ідеального результату, дотримуйся інструкцій крок за кроком.

Крок 1: Нанесення підводки

Вибери правильну кисть і розслаб руку. Почни малювати лінію якомога ближче до лінії росту вій. Це створить основу для майбутнього макіяжу.

Крок 2: Створення «хвостика»

Продовжи лінію за межі зовнішнього куточка ока, створюючи невеликий «хвостик». Не поспішай малювати більше, щоб лінія виглядала природно і гармонійно.

Крок 3: Малювання лінії

Тепер продовж малювати лінію, регулюючи її товщину. Тонка лінія подовжить погляд, тоді як більш товста зробить його більш виразним і округлим.

Крок 4: Завершення макіяжу

Заверши нанесення підводки, підвівши внутрішній край повіки. Намагайся, щоб перехід від внутрішнього краю ока до основної лінії був плавним і рівним.

Корисні поради:

Наноси підводку якомога ближче до вій для природного ефекту.
Регулюй товщину лінії, даючи різний тиск на пензлик.
Після нанесення підводки не моргай 10-15 секунд, щоб вона висохла і не розмазалася.
Дотримуючись цих простих, але ефективних інструкцій, ти зможеш з легкістю створити чудовий макіяж «очей кішки» і підкреслити свою індивідуальність і стиль.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/566868.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua