• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яблучні скарби: маски для краси

    Опубликовано: 2024-05-28 07:24:20

    Яблука - справжні скарби у світі косметології. Спробуй приготувати вдома ці маски, і твоя шкіра сяятиме здоров'ям і красою!

    Маска для жирної шкіри

    Змішай розім'яту м'якоть неочищеного яблука зі збитим яєчним білком. Нанеси суміш на обличчя і дай висохнути, потім повтори процедуру ще два рази. Ця маска допоможе впоратися з надлишком жиру на шкірі.

    Маска для сухої шкіри та області декольте

    Натри яблуко на дрібній тертці і додай сметану і рослинну олію. Нанеси суміш на обличчя і область декольте на 20 хвилин, потім змий і нанеси живильний крем. Для посилення ефекту маски можеш зробити перед процедурою гарячий компрес.

    Маска для обвітреної шкіри

    Змішай терті яблуко і моркву, розбав кефіром і нанеси на шкіру товстим шаром на 20 хвилин. Ця маска допоможе зволожити й освіжити обвітрену шкіру.

    Маска для рук і ламких нігтів

    Змішай яблучний оцет, рослинну олію і трохи лимонного соку. Нанеси на руки, особливо втираючи в нігті. Потім одягни бавовняні рукавички і змий через 30 хвилин. Це допоможе пом'якшити шкіру рук і зміцнити нігті.

    Маска для тьмяного волосся

    Розбав яблучний сік водою і додай кілька крапель реп'яхової олії. Обполосни цим розчином волосся після миття голови. Це додасть йому блиску і зміцнить його.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.