• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Топ 5 продуктів для профілактики раку: ефективні рішення

    Опубликовано: 2024-05-26 07:24:02

    Профілактика раку стає все більш актуальною в сучасному світі здоров'я. Одним із методів боротьби з цим захворюванням є включення в раціон п'яти «суперпродуктів», які мають потенціал запобігти виникненню ракових пухлин.

    Дослідники з Лос-Анджелеса виділили п'ять продуктів, які володіють вираженими перевагами в профілактиці раку. І хороша новина полягає в тому, що більшість із них доступні цілий рік.

    Чорниця є одним з ефективних інструментів у боротьбі з раком молочної залози. Хімічні сполуки, що містяться в цій ягоді, довели свою здатність сповільнювати ріст ракових клітин і навіть зменшувати розмір уже наявних пухлин.

    Кориця, крім свого пряного смаку, має унікальні лікувальні властивості. Вона блокує проростання кровоносних судин у пухлині, що сприяє її зменшенню і навіть знищенню.

    Печериці сприятливо впливають на рак молочної залози і простати. Завдяки їхній здатності блокувати синтез певного ферменту в організмі, вони уповільнюють ріст пухлин і знижують рівень пухлиноасоційованих антигенів.

    Гранати славляться своїм антираковим потенціалом завдяки вмісту унікальних речовин, які пригнічують синтез пухлиноасоційованих ферментів. Вони позитивно впливають на безліч видів онкологічних захворювань, включно з раком товстої кишки.

    Виноградні кісточки містять речовини, які перешкоджають виробленню ферментів, що сприяють росту ракових клітин. Екстракт виноградних кісточок демонструє високу ефективність у протидії раку, тому вчені рекомендують віддавати перевагу винограду з кісточками.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.