• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поради стилю від експертів моди

    Опубликовано: 2024-04-17 07:24:51

    Мода - це не тільки про зовнішній вигляд, а й про почуття власної гідності. Жінка повинна цінувати свої форми і знаходити в них задоволення, а не порівнювати з ідеалами, які їй нав'язують. У світлі цього пропонуємо вам кілька порад від експертів моди, які допоможуть висловити вашу унікальність і стиль.

    Натуральність у всьому

    Під час вибору кольору волосся рекомендується віддавати перевагу натуральним відтінкам, а не експериментувати з меліруванням і різнобарв'ям. Це створить більш природний і гармонійний образ.

    Простота і витонченість

    Для повсякденного образу експерти радять обирати просте пальто з чітко вираженим плечовим поясом, спідницю-олівець і туфлі-човники. Це класичні елементи гардероба, які завжди матимуть елегантний вигляд.

    Стриманий манікюр

    Манікюр з розписом або стразами сьогодні вважається недоречним і навіть вульгарним. Краще віддати перевагу класичному однотонному покриттю, яке додасть вашим нігтям елегантності.

    Ідеальні джинси

    Джинси мають бути гладкими та коригувальними, щоб вигідно підкреслити вашу фігуру. Уникайте зайвих декоративних елементів, таких як вишивка, блискітки та мереживо.

    Поєднання кольорів

    Фіолетовий колір чудово поєднується з темно-зеленим, холодним рожевим, бузковим, бежевим, сірим, блакитним і навіть червоним. Цей ансамбль кольорів додасть вашому образу особливої гармонії.

    Поміркованість у відкритості

    Топи та блузки мають бути досить щільними, щоб не оголювати ваше тіло через тканину. Декольте або відкритий рукав допустимі, але в міру.

    Правильний вибір штанів і спідниць

    Якщо у вас об'ємна нижня частина тіла, перевагу варто віддати широким штанам, щільним на стегнах, або спідницям-олівець, які вигідно підкреслять вашу фігуру.

    Елегантність у деталях

    Уникайте використання одного і того ж квіткового візерунка в одному комплекті. Це може створити враження неохайності та недомовленості.

    Якість і розмір

    Купуючи класичні речі, стежте за їхнім ідеальним розміром. Класика має бути досконалою у всіх її проявах.

    Поміркованість у прозорості

    Напівпрозорі речі можуть мати вульгарний і неестетичний вигляд. Якщо ви віддаєте перевагу таким блузкам, краще носити їх під жакетом або кардиганом.

    Акуратність із хутром

    Хутряні речі не повинні зливатися з вашим волоссям, це може створити безглуздий образ. Обирайте хутряні елементи, які гармоніюють з вашим кольоротипом.

    Блиск у помірних кількостях

    При виборі вечірнього вбрання, дотримуйтеся правила "або сукня, або аксесуари". Уникайте перевантаження блиском, щоб не створювати надмірний акцент.

    Елегантність у взутті

    Напівпрозорі речі можуть мати вульгарний і неестетичний вигляд. Якщо ви віддаєте перевагу таким блузкам, краще носити їх під жакетом або кардиганом.

    Вибір взуття

    Високий каблук вважається більш стильним, ніж плоска підошва. Під час вибору взуття звертайте увагу на деталі, які надають вашому образу жіночності та витонченості.

    Уміння підкреслити достоїнства

    Повним жінкам рекомендується уникати джинсів із заниженою талією, оскільки вони можуть вкорочувати фігуру. Краще вибрати класичні моделі та спідниці, які вигідно підкреслять жіночні форми.

    Аксесуари та сумки

    Під час вибору аксесуарів перевагу слід віддавати клатчам або маленьким сумочкам, які додадуть вашому образу елегантності та витонченості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.