• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент США Джо Байден та керівництво Конгресу уклали угоду щодо надання допомоги Ізраїлю та Україні

    Опубликовано: 2024-04-16 13:00:42

    Президент США Джо Байден та керівництво Конгресу уклали угоду щодо надання допомоги Ізраїлю та Україні під час телефонної розмови, що відбулася 14 квітня. Про це повідомив лідер більшості у Сенаті Чак Шумер.

    Згідно з висловленими надіями Шумера, цього тижня може відбутися прийняття рішення стосовно допомоги обом країнам.

    Шумер підкреслив, що найбільш ефективним шляхом надання допомоги є прийняття додаткової програми національної безпеки, схваленої Сенатом у лютому, яка включає допомогу Ізраїлю та Україні.

    Лідер більшості в Палаті представників Стів Скаліз також зазначив готовність Палати змінити свій законодавчий графік цього тижня, щоб вирішити питання допомоги Ізраїлю (і, можливо, Україні) та притягнути Іран до відповідальності.

    Наразі невідомо, яким буде новий пакет допомоги та наскільки він буде відрізнятися від версії, схваленої Сенатом.

    Варто зазначити, що 12 квітня спікер Палати представників Майк Джонсон провів переговори з Білим домом стосовно фінансової допомоги для України та Ізраїлю під час військового конфлікту. Однак поки що сторони не досягли конкретної домовленості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.