• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оновлена угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною

    Опубликовано: 2024-03-21 09:00:09

    Сенат парламенту Канади завершив процес ратифікації оновленої угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою (CUFTA), прийнявши її у третьому читанні. Про це повідомила посол України в Канаді Юлія Ковалів.

    "Сенат парламенту Канади прийняв у третьому читанні законопроєкт C-57, яким імплементується модернізована Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою (CUFTA)", - написала вона.

    Оновлений документ, який був підписаний 22 вересня 2023 року під час візиту українського лідера Володимира Зеленського до Оттави, раніше у лютому отримав підтримку від Палати Громад Канади і був відправлений до Сенату для фінального затвердження.

    Наступним кроком стане отримання "королівської згоди" (Royal Assent) від Генерал-губернатора Канади, що остаточно завершить процедуру ратифікації угоди про вільну торгівлю в Канаді.

    Оновлена CUFTA, яка тепер охоплює сфери цифрової торгівлі, фінансових послуг та захисту інвестицій, відіграватиме ключову роль у підтримці українських підприємств для входження на канадський ринок та залученні канадських інвесторів до відновлення України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.