• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Суп пюре зі свіжої кукурудзи: смак і користь у кожній ложці

    Опубликовано: 2024-02-29 07:24:11

    Давайте познайомимося з новим захопливим рецептом - суп-пюре зі свіжої кукурудзи. Ця страва обіцяє не тільки вишуканий смак, а й безліч корисних властивостей. Для її приготування нам знадобляться свіжі молоді качани кукурудзи, морська сіль, мелений білий перець, олія кукурудзяна або маслинова, вершки, зелень, і, звісно, червоний солодкий перець.

    Почнемо з ретельного очищення кукурудзи та видалення качанів. Дрібно наріжемо цибулю й обсмажимо її на добре розпеченій олії в каструлі.

    Потім додамо кукурудзяні зерна і варимо їх близько півтора десятка хвилин. Поки це відбувається, дамо солодкому перцю трохи підрум'янитися на грилі або в духовці, а потім позбудемося шкірки і помістимо його в блендер.

    Підготовлену кукурудзу також відправимо в блендер, де ми збиємо її до отримання однорідної маси. Додамо трохи цілих варених зерен, вершки та пюре з червоного перцю в наш збитий суп. Прикрасимо страву свіжою зеленню.

    Смачного, насолоджуйтеся чудовим поєднанням смаку та користі в кожній ложці цього дивовижного супу-пюре зі свіжої кукурудзи!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.