• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Bloomberg: Трамп планує посадити Зеленського та Путіна за стіл переговорів

    Опубликовано: 2024-02-16 15:00:42

    Згідно з інформацією, оприлюдненою Bloomberg, екс-президент Сполучених Штатів Дональд Трамп розглядає можливість організації переговорів між президентом України Володимиром Зеленським та російським лідером Володимиром Путіним у разі його повернення до посади президента США.

    За інформацією власних джерел Bloomberg, радники Трампа обговорювали можливість проведення переговорів, в яких взяли б участь обидва лідери. Це рішення випливає з наміру Трампа змусити Україну сісти за стіл переговорів з Росією, а також заборонити військову допомогу Києву.

    Один з радників екс-президента висловив думку, що відмова від військової підтримки України може вимушити країну приєднатися до мирних переговорів. У той же час, щодо Росії, Трамп може погрожувати збільшенням військової допомоги Києву.

    Згідно з джерелами агентства, також обговорюється можливість проведення мирного саміту, в якому взяли б участь Путін та Зеленський, негайно після перемоги Трампа на виборах.

    Крім цього, радники Трампа активно пропагують ідею посилення санкцій проти Центрального банку Росії, з метою змусити Путіна діяти.

    Окрім цього, серед можливих кроків при обранні Трампа зазначено створення дворівневого альянсу НАТО, який передбачає зменшення зобов'язань стосовно колективного захисту для країн, які не відповідають певним вимогам.

    Триваючий президент Сполучених Штатів, відомий своїми нестандартними поглядами, висловив намір прискорити завершення конфлікту в Україні. Втім, його погляди викликають різні реакції у світі, зокрема, у державного Департаменту США, де виражають обурення щодо можливих наслідків такого підходу.

    Володимир Зеленський, який активно взаємодіє з партнерами зі світу, закликав Трампа розкрити свої мирні плани стосовно України, адже будь-яка угода, яка передбачає відмову від територій, що знаходяться під окупацією, є для нього неприйнятною.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.