• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ продовжують контрнаступ на Мелітопольському напрямку

    Опубликовано: 2023-11-14 15:00:48

    Українські війська активно ведуть контрнаступ на Мелітопольському напрямку, вдосконалюючи свої позиції у західній частині Запорізької області. За даними Інституту вивчення війни (ISW), 11 листопада, вони здійснили атаку на сили росіян поблизу Вербового та Новопокровки, викликаючи відступ російських військ із тактичних висот.

    У районах Пойми та Піщанівки під Херсоном також відзначено дії українських військ, які отримали частковий успіх у лісових масивах поблизу Кринок. Тривають активні бої, інформує ISW, а також зафіксовано захоплення російськими військами групи українських військовополонених біля Кринок.

    Важливою інформацією є те, що російські війська скаржаться на проблеми з системами радіоелектронної боротьби та протиповітряною обороною, які ускладнюють їхню здатність відбивати атаки ЗСУ.

    Також, 11 листопада, російські сили намагалися наступати в західній частині Запорізької області, але без успіху. За інформацією Генштабу України, російські війська не досягли успішного просування поблизу Роботиного.

    Варто зазначити, що російські джерела твердили про відбиття атак поблизу Роботиного та Копані, але ISW не отримав візуальних доказів цих подій. Ситуація на Мелітопольському напрямку залишається динамічною, і подальший розвиток подій вимагає уважного спостереження.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.