• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США висловили сумніви щодо впливу снарядів з КНДР на війну в Україні

    Опубликовано: 2023-09-19 13:00:46

    У зв'язку з можливим постачанням артилерійських боєприпасів від Північної Кореї до Росії, генерал Марк Міллі, голова Об'єднаних штабів США, висловив сумніви щодо важливості цього факту для ходу війни в Україні. Інформацію про це надала агенція AP.

    За словами генерала Міллі, нещодавня зустріч між лідером Північної Кореї Кім Чен Ином і президентом Російської Федерації Володимиром Путіним може призвести до постачання радянських 152-міліметрових артилерійських снарядів до Москви. Однак наразі невідомо, скільки снарядів буде поставлено та як швидко це станеться.

    "Чи матиме це значення? Я ставлюся до цього досить скептично", - зазначив Міллі.

    За його словами, він не намагається зменшувати важливість російської допомоги зброєю, проте виражає сумніви, щодо того, чи вона буде вирішальною в контексті поточної війни в Україні.

    Ці сумніви висловлені після зустрічі Кіма Чен Ина та Володимира Путіна, що відбулася нещодавно. Міллі підкреслив, що знаходиться в розшуку подальших подій і впливу цієї ситуації на регіональну безпеку.

    Нещодавня подія свідчить про складну міжнародну ситуацію в контексті війни в Україні, де різні фактори можуть впливати на подальший розвиток подій. У Сполучених Штатах активно аналізують ці аспекти та готуються до різних можливих сценаріїв.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.