• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ отримали визнання від Пентагону за використання касетних снарядів та Storm Shadow

    Опубликовано: 2023-09-11 17:30:44

    Українські збройні сили (ЗСУ) отримали високу оцінку від Пентагону за ефективне та відповідальне використання касетних боєприпасів, які були передані Сполученими Штатами. Про це повідомила прес-секретарка Пентагону, Сабріна Сінгх, під час брифінгу.

    Сінгх наголосила, що спостереження Пентагону свідчать про те, що українські війська використовують касетні боєприпаси відповідально та ефективно, при цьому вказавши на важливість такого використання в рамках бойових операцій.

    Крім цього, представниця Пентагону висловила визнання українським ЗСУ за успішне використання далекобійної зброї, наданої союзниками зі заходу. Зокрема, ракети Storm Shadow були відзначені за їхню ефективність та вдале використання на полі бою.

    На завершення брифінгу прес-секретарка Пентагону підкреслила, що в Пентагоні відзначають досягнення України в контрнаступі проти агресора та бачать прогрес у здійсненні оборонних операцій на території країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.