• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МАГАТЕ здійснило 12-ту ротацію експертів на Хмельницькій АЕС

    Опубликовано: 2023-09-11 14:30:40

    На Хмельницькій атомній електростанції (АЕС) відбулася 12-та ротація експертів Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ). Це повідомили в управлінні "Енергоатом", державної компанії, що відповідає за атомну енергетику в Україні.

    На станції протягом трьох місяців будуть працювати два представники МАГАТЕ. Основними завданнями для них буде проведення огляду приміщень і обладнання, а також взаємодія з персоналом.

    Експерти МАГАТЕ працюють на всіх діючих атомних станціях України відповідно до запиту уряду країни. Наразі на окупованій території Запорізької АЕС постійна місія МАГАТЕ діє з вересня 2022 року.

    Важливо нагадати, що Міжнародне агентство з атомної енергії є ключовим міжнародним органом, який відповідає за контроль і спостереження за ядерною безпекою та дотриманням норм і правил в атомній галузі в усьому світі. Його експерти регулярно відвідують атомні станції для забезпечення безпеки ядерної енергетики.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.