• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Париж стане першим європейським мегаполісом, який вводить заборону на прокат електросамокатів

    Опубликовано: 2023-08-29 16:00:25

    Париж, столиця Франції, готується стати першим європейським мегаполісом, який вводить заборону на прокат електросамокатів, і ця заборона набуде чинності з 1 вересня.

    Як повідомляє EuroWeekly News, це рішення було ухвалено після проведення місцевого референдуму, присвяченого питанню використання електросамокатів в місті. Понад 100 тисяч парижан, що складає всього 7,46% виборців, взяли участь у голосуванні, і близько 90% висловились за введення заборони на оренду електросамокатів.

    Очевидною причиною введення такої заборони були проблеми, пов'язані зі спорожнілими електросамокатами, які розкидані по вулицях міста, а також постійне занепокоєння стосовно безпеки користувачів цього виду транспорту. Заборона стосуватиметься лише сервісів прокату електросамокатів, і не вплине на приватні транспортні засоби, продаж яких в Франції минулого року досяг 700 тисяч одиниць.

    Зараз місто веде активну кампанію щодо знищення та видалення близько 15 тисяч електросамокатів з паризьких вулиць до завершення серпня. Це рішення робить Париж піонером в Європі щодо регулювання цього типу транспорту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.