• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна виробила новітню ракету, яка знищила С-400 в Криму: ефективність на висоті

    Опубликовано: 2023-08-29 13:00:37

    Український оборонно-промисловий комплекс успішно розробив та впровадив виробництво нової вітчизняної ракети, яка вже продемонструвала свою високу ефективність, знищивши російську зенітно-ракетну систему С-400 "Тріумф" в Криму 23 серпня.

    Про це стало відомо завдяки заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексія Данілова, який виступив на "Українському радіо".

    "Ракета була новою, абсолютно сучасною. (…) Це наш новий виріб, який продемонстрував свою абсолютну бездоганність", — заявив він.

    Олексій Данілов зазначив, що ця ракета є результатом програми, яка була запущена в роботу українським оборонно-промисловим комплексом в 2020 році. Ефективність цієї програми була підтверджена успішним використанням нової ракети.

    Нагадаємо, що в липні цього року начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов висловив впевненість, що звільнення Криму від російських окупантів відбудеться "невдовзі". Президент України Володимир Зеленський також заявив, що Україна може досить швидко реінтегрувати Крим, і відповідні кроки вже готуються.

    На 24 серпня було оголошено, що в рамках операції в Криму, українські спецпідрозділи висадилися на берегу в районі населених пунктів Оленівка і Маяк. Таким чином, на півострові знову замайорів український прапор.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.