• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Rheinmetall почне обслуговування танків в Україні ще до кінця серпня

    Опубликовано: 2023-08-22 09:00:59

    Німецька виробнича компанія зброї, Rheinmetall, планує розпочати обслуговування танків в Україні найближчими днями, за інформацією генерального директора компанії Арміна Паппергера.

    Паппергер розповів, що вже в Німеччині почали навчання перших 12 працівників заводу, які будуть працювати в Україні, і до них приєднається ще 12 спеціалістів. За його словами, "ми почнемо обслуговування вже цього місяця."

    Паппергер підтвердив також намір компанії якнайшвидше розпочати виробництво танків в Україні. Він висловив переконання, що це може відбутися досить швидко, оскільки в Україні існують добре обладнані танкові заводи, які функціонували ще в радянські часи. Rheinmetall планує орендувати ці заводи та виробляти техніку за стандартами НАТО на одній або двох виробничих лініях.

    Компанія Rheinmetall розвиває виробниче підприємство в Україні у співпраці з українською державною компанією "Укроборонпром" і матиме в ньому мажоритарний пакет акцій.

    З виробничої лінії в Україні будуть випускатися боєприпаси, бронемашини і основні бойові танки Panther. Планується, що завод зможе виробляти до 400 бойових танків на рік і займатися ремонтом бронемашин Fuchs.

    Запуск обслуговування танків та перспективи виробництва в Україні є важливими подіями для оборонної галузі країни та можуть сприяти її обороноздатності та розвитку військової технології.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.