• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські військові поступово обмежують можливість Росії проводити подальшу війну

    Опубликовано: 2023-08-16 12:00:23

    Українські військові, незважаючи на повільний хід наступу, поступово обмежують можливість Росії проводити подальшу війну. Завдання, яке стоїть перед українськими захисниками, вони виконують на сто відсотків.

    Таку інформацію поширив радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк.

    За словами Подоляка, будь-які твердження про повільний темп контрнаступу України або недостатню відновлену територій є не лише проявом незвичайного морального стану авторів, а й виявом абсолютного непорозуміння суті війни.

    Він підкреслив, що головне завдання Збройних Сил України полягає не в організації гучних боїв за кожне селище на шляху до кордонів 1991 року, а в системному обмеженні можливостей противника проводити війну, включаючи його логістику, технічний потенціал та військовий склад.

    "Українські захисники впораються з цією місією на сто відсотків. А майбутнє принесе все необхідне для України", - додав він.

    Варто згадати, що Президент України Володимир Зеленський раніше заявляв, що досягнення миру в Україні неможливе без деокупації Криму. Він бачить єдиний сценарій завершення конфлікту - повернення контролю над анексованим півостровом.

    За оцінкою Сполучених Штатів, Україна вже відібрала назад 50% територій, які Росія захопила під час вторгнення.

    Президент Зеленський визнав, що контрнаступ завдавався нелегко, зважаючи на розмінування великого простору, замінованого окупантами. Він висловив сподівання, що темпи наступу незабаром прискоряться.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.