• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 150 дронів-камікадзе передали волонтери розвідникам

    Опубликовано: 2023-08-11 17:30:32

    Підрозділ розвідки Головного управління розвідки Збройних Сил України на фронті збагатився новими можливостями завдяки отриманню 150 дронів-камікадзе від волонтерського штабу "Українська команда". Про це повідомлено в офіційному звіті ГУР.

    За повідомленням, спеціальний підрозділ розвідників, що бере участь у бойових діях на фронті, отримав нову техніку від волонтерів. Відзначається, що дрони-камікадзе передбачають нові можливості в проведенні розвідувальних та бойових операцій.

    Згідно з інформацією, отримані FPV-дрони (з першої особи) оснащені високоякісними камерами та здатні розвивати швидкість до 100 км/год. Вони також можуть підніматися на висоту до 1000 метрів. Однак головною особливістю є їхній потенціал для транспортування корисного навантаження - понад 1 кілограма вибухівки.

    Ця важлива ініціатива стала можливою завдяки внескам тисяч громадян, які пожертвували кошти для придбання техніки. Згідно з повідомленням з ГУР, дрони-камікадзе будуть використовуватися для ураження ворожих об'єктів на території України, що позитивно впливає на можливості ведення антитерористичних операцій.

    Ця ініціатива демонструє неабияку підтримку від громадян, які прагнуть допомогти Збройним Силам вдосконалити їхні можливості та допомогти в забезпеченні національної безпеки. Нова технологія дронів-камікадзе надасть розвідникам ефективний інструмент у проведенні важливих завдань.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.