• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна прагне стати найбільшим виробником зброї в Європі

    Опубликовано: 2023-07-26 09:00:40

    Україна прагне стати найбільшим виробником зброї в Європі, а перші успіхи вже можна відзначити, зокрема, у галузі виробництва ракет. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості, Олександр Камишін, у своєму інтерв'ю агентству PAP.

    Камишін підкреслив, що Україна активно розбудовує свої виробничі потужності українського оборонно-промислового комплексу (ОПК), і за останній місяць ці потужності зросли вдвічі. Зокрема, держава ставить акцент на виробництві ракет.

    Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України також є співзасновником проєкту Brave 1, який сприяє підтримці розробок в сфері військової техніки в Україні. За словами Камишіна, цей проєкт має сприяти виробникам зброї, щоб швидше пройти шлях від ідеї до контракту з Міністерством оборони України, а також привернути іноземних інвесторів.

    Проєкт Brave 1 також надає змогу іноземним інвесторам виробляти свою зброю в Україні та протестувати її на полі бою під час воєнних конфліктів. Це дозволить їм модернізувати свою продукцію, а також підвищить привабливість продукції для експорту.

    Міністр підкреслив, що Україна прагне стати експертом у веденні звичайної війни та стати збройовим арсеналом вільного світу. Країна має амбітні плани стати найбільшим виробником зброї в Європі, що допоможе зміцнити її позицію на міжнародному ринку зброї та підвищить її геополітичний вплив.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.