• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Синупрет: натуральний препарат від застуди

    Опубликовано: 2023-06-25 12:59:28

    Респіраторні захворювання доволі розповсюджені в будь-яку пору року. Від них не застраховані ані дорослі, ані діти. Але є і хороша новина — рослинний препарат Синупрет допоможе швидко подолати застуду та кашель без шкоди для організму. Він має ефективну швидку дію та випускається у кількох формах.

     

    Ще одна хороша новина — можливість термінового пошуку препарату за посиланням https://apteka911.ua/drugs/sinupret-d2619. Тут, на сайті медичної інформаційної системи Аптека 9-1-1, можна довідатися про вартість засобу, його особливості, наявність в аптеках-партнерах вашого міста. 

    Застосування та склад засобу

    Даний гомеопатичний препарат успішно бореться з респіраторними захворюваннями та його симптомами: кашлем, нежитю та ін. Створений німецькою компанією БІОНОРИКА СЕ, він є безпечним, якісним, дієвим засобом для успішного лікування. 

     

    До складу Синупрету входять активні речовини, які є екстрактами таких рослин:

    - щавлю;

    - вербени;

    - тирличу;

    - бузини;

    - первоцвіту.

     

    Синупрет доступний до придбання у різних формах: таблетки, краплі, сироп. Для дорослих зазвичай рекомендується приймати 2 таблетки або 50 крапель препарату тричі на день. Для дітей дозу слід встановлювати відповідно до їх віку. Для цього рекомендується звернутися до лікаря за консультацією. 

    Ефект лікування

    Синупрет діє на організм комплексно. Він має секретолітичні властивості, які сприяють розрідженню та виведенню в'язкого вмісту з приносових пазух і бронхів, забезпечуючи полегшення дихання та зменшення закладеності. Крім того, Синупрет надає протизапальну дію, зменшуючи набряк слизових оболонок. Плюс цей препарат ефективно працює проти вірусів, пригнічуючи їх розмноження та покращуючи стан пацієнта. До того ж засіб має антибактеріальну активність, сприяє запобіганню ускладнень.

     

    Отже, Синупрет є ефективним засобом для лікування захворювань пазух носа, допомагає зняти симптоми та поліпшити стан пацієнта. Важливо слідувати інструкції при застосуванні та дозуванні препарату, а також бажано проконсультуватися з лікарем перед початком його прийому.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.