• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Універсальні конвеєрні стрічки

    Опубликовано: 2023-05-29 22:35:33

    Універсальні конвеєрні стрічки

    Плоска конвеєрна стрічка чудово працює при транспортуванні матеріалу під певним кутом. Однак, коли кут стає занадто крутим, матеріал може почати зісковзувати. Ось коли вам потрібна шевронна конвеєрна стрічка. Також відомі як супровідні стрічки, вони мають рифлену поверхню, яка утримує сипкий матеріал на місці навіть під крутими кутами. Скорочення кількості втраченого матеріалу у дорозі не тільки збільшує прибуток, але також підвищує безпеку та екологічність. Чим більше матеріалу потрапляє туди, де вам потрібно, тим менше викидів вуглекислого газу та зусиль щодо його збору. Для зниження експлуатаційних витрат і витрат на технічне обслуговування, а також для підвищення продуктивності дуже важливо вибрати відповідну та довговічну стрічку. Використання шевронних конвеєрних стрічок та їх обслуговування, пропонованого https://konvejer.com/articles/riflenie.html, дає очевидні переваги.

    ТОВ “Торгівельно-ремонтне підприємство “Таргет” підтримує великий та різноманітний асортимент конвеєрних стрічок, що дозволяє вам скоротити свої запаси та звільнити місце для зберігання.

    Де застосовуються шевронні стрічки

    Конвеєрні або шевронні стрічки застосування у різних галузях промисловості. Їх використовують для транспортування вантажів у вугледобувній промисловості, для виробництва цементу, для переміщення піщано-гравійних сумішей, на асфальтобетонних заводах. Також вони задіяні в агропромисловому комплексі для обробки зерна. Крім того, за допомогою такої стрічки можна ефективно переміщати пісок чи глину, або інші мокрі та липкі субстанції.

    Переваги шевронних ременів:

    Конвеєрні стрічки гарантовано підвищують ефективність роботи та транспортування матеріалів. Профільні стрічки стають все більш популярними у мобільних конвеєрах для перероблення заповнювачів та відходів. До основних переваг шевронних ременів належать:

    1. Профільовані покриття зменшують відкат матеріалу на схилах;
    2. Економія місця за рахунок меншої площі;
    3. Підвищена вантажопідйомність;
    4. Економія витрат на конструкцію та енергоспоживання;
    5. Зменшення витоків та втрат матеріалу;
    6. Гнучкість конструкції ременя охоплює менші шківи;
    7. Доступність зі спеціальними покриттями, у тому числі олійностійкими, термостійкими або вогнестійкими.

    Чому конвеєрні стрічки важливі

    Стрічковий конвеєр є передавальною машиною з фрикційним приводом і може безперервно переміщати матеріал. Стрічкові конвеєри також є економічними та незамінними транспортувальними машинами для операцій складальної лінії.

    Декілька причин, з яких конвеєрні стрічки мають великий попит - це хороша продуктивність, низьке енергоспоживання, можливість регулювання відповідно до потреб, а також гнучка подача. Завдяки своїм чудовим характеристикам конвеєрні стрічки мають далекосяжні наслідки на ринку. Це робить конвеєрні стрічки дуже важливими для суспільства.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.