• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спорядження для серйозних пригод

    Опубликовано: 2023-04-28 15:45:57

    Спорядження для серйозних пригод

    Коли ви вибираєте рюкзак для походів, ви автоматично визначаєте свою базову вагу, бюджет спорядження та, найголовніше, комфорт на стежці. Хороший рюкзак може зробити ваше спорядження легким, як пір'їнка, але неправильний вибір залишить вас з болем у м'язах, хворобливими пухирями та цілим світом жалю. Щоб полегшити та скоротити час на пошуки, інтернет-магазин Атлетикс зібрав найкращі Рюкзаки для походів, які відповідають усім необхідним критеріям. Наявний асортимент рюкзаків не тільки відповідає найкращим характеристикам, але й забезпечує відмінну віддачу від витрачених коштів.

    Як вибрати похідний рюкзак

    Високоякісний туристичний рюкзак є незамінною частиною спорядження для ваших похідних пригод. Незалежно від обраного вами походу, рюкзак враховуватиме наступні особливості:

    1. Місце для зберігання. Розмір туристичного рюкзака буде визначатися місцем розташування, тривалістю і складністю вашого походу, оскільки від цього залежить, скільки спорядження ви візьмете з собою. Шукайте місткі основні відділення, до яких легко отримати доступ, та кишені для аксесуарів для поділу та організації певних предметів.

    2. Захист від негоди. Покриття на внутрішній стороні зовнішньої тканини та основного матеріалу повинні бути водонепроникними для захисту поверхні від невеликого дощу. Деякі рюкзаки мають дощовик, щоб ваше спорядження залишалося сухим та безпечним.

    3. Довговічність. Як і ваш одяг, похідний рюкзак буде піддаватися інтенсивному зносу. Кращі туристичні рюкзаки виготовлені з міцної тканини, тому вони не порвуться від невеликої зачіпки. Посилений шов та міцні блискавки і пряжки також продовжать термін служби вашого рюкзака.

    4. Вага. Вам потрібен міцний туристичний рюкзак, але він повинен бути легким. Немає сенсу економити на вазі всього вашого спорядження, якщо ви зрештою нестимете таку ж кількість речей, тому що сам ваш рюкзак важкий.

    5. Дизайн. Корисні функціональні елементи дизайну похідного рюкзака включають внутрішні рукави для мішечків з гідратацією, системи гірляндного ланцюга для підвішування таких предметів, як пляшки з водою і спальні килимки, а також петлі для кріплення похідних палиць.

    Як вартість впливає на вибір рюкзака

    Найдорожча сумка не обов'язково найкращий вибір для вас. Однак те, скільки коштує рюкзак, часто залежить від якості матеріалів, що використовуються, а також особливостей, якими він володіє. Ціна, яку ви готові заплатити, залежить від ваших майбутніх проєктів та вашого бюджету, звичайно. Якщо ви час від часу робите короткі походи, вам не потрібно витрачати багато грошей на першокласний технічний рюкзак. З іншого боку, якщо ви досвідчений турист і регулярно ходите в походи, принаймні кілька днів поспіль, інвестиції того варті.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.