• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці з червня зможуть замовляти автономери онлайн

    Опубликовано: 2023-03-10 13:40:14

    З червня в українців з'явиться можливість онлайн замовляти платні або безкоштовні номерні знаки на авто, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий.

    "Через три місяці, а саме 3 червня 2023 року, набуде чинності наказ МВС України від 17 січня 2023 року №10, яким визначено механізм замовлення онлайн наявних у сервісному центрі МВС платних або безкоштовних номерних знаків", – йдеться в повідомленні.

    За його словами, автовласники в кілька кліків зможуть обрати й забронювати бажану комбінацію номерних знаків в "Електронному кабінеті водія" та одразу оплатити її, якщо було обрано платну комбінацію.

    Упродовж 10 днів користувачеві буде необхідно закріпити цей номерний знак в обраному сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій з транспортним засобом.

    У МВС затвердили новий формат автомобільних номерів для машин, які реєструватимуться в електронному кабінеті водія та за допомогою застосунку "Дія"

    Наталія Софієнко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.