• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МОК відкинув критику з боку України щодо допуску росіян до змагань

    Опубликовано: 2023-02-01 17:30:25

    Міжнародний олімпійський комітет назвав «наклепницькою» критику з боку українських офіційних осіб після того, як організація заявила, що росіянам потенційно може бути надана можливість пройти кваліфікацію на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

    Цитата

    «МОК найрішучішим чином відкидає цю та інші наклепницькі заяви. Вони не можуть служити основою для будь-якого конструктивного обговорення», - ідеться в заяві МОК.

    Доповнення

    МОК опублікував заяву, у якій припустили, що росіяни і білоруси зможуть виступити на Олімпіаді в Парижі під нейтральним прапором.

    Пізніше МОК прокоментував можливий допуск російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань. В організації зазначили, що виступ під нейтральним прапором добре зарекомендував себе.

    Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт заявляв, що Україна може відмовитися від участі в Олімпіаді-2024, яка має проходити в Парижі, через допуск до змагань російських і білоруських спортсменів.

    Президент України Володимир Зеленський у розмові з президентом Франції Еммануелем Макроном підкреслив, що російським спортсменам не місце на Олімпійських іграх у Парижі.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.