• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Все, що ви хотіли дізнатися про крем-гелі для обличчя

    Опубликовано: 2023-01-20 08:05:01

    Різноманітними кремами для догляду за шкірою обличчя сьогодні вже нікого не здивуєш. Відносно недавно як альтернатива з’явилися гелі. А тепер деякі косметичні бренди пропонують ще й гелеподібні креми. Що це таке, які переваги є у цих засобів і як правильно вибрати крем-гель для свого типу шкіри?

    Що таке крем-гель і для чого він потрібен?

    Серед б’юті-блогерів та жінок, які для догляду за обличчям вибирають інноваційну косметику, все більшої популярності набуває крем Vichy Aqualia Thermal, який має гелеподібну консистенцію та особливий склад.

    Формула традиційних кремів приблизно на 80% складається з жирів та інших ліпідних компонентів. В переважній більшості це доволі густі засоби. Така текстура може бути надто «важкою» та маслянистою для жирної шкіри з порами, які схильні забиватися.

    Гелі на 70-80% складаються з води, завдяки чому мають більш легку консистенцію. Така косметика швидко проникає в шкіру, не створюючи відчуття маски. Проте можливостей гелю буває недостатньо для якісного зволоження пересушеної чи схильної до сухості шкіри. Та й в холодну пору року для додаткового захисту обличчя від негативних чинників необхідні ліпіди.

    Крем-гель — альтернативний засіб, який поєднує в собі риси обох видів косметики. Як і звичайні креми, містить необхідні для шкірного покриву ліпіди. Проте вони за допомогою спеціальної технології дробляться на мікрокраплі. Завдяки цьому текстура засобу є доволі легкою, швидко поглинається шкірою, наповнюючи її жирами та вологою в достатній кількості.

    Головні переваги гелеподібних кремів:

    - сумісність з різними типами шкіри;
    - насичена поживними компонентами формула;
    - відсутність ефекту маски на обличчі.

    Залежно від особливостей формули така косметика може виконувати різні функції для шкіри: зволожувати, насичувати ліпідами, сповільнювати вікові зміни, усувати різноманітні дерматологічні проблеми.

    Який крем-гель вибрати?

    Наскільки ефективним буде косметичний засіб, залежить від якості складників та особливостей формули. Тому краще віддавати перевагу продукції відомих брендів, яка перш ніж потрапити на ринок, проходить численні дослідження, що підтверджують її ефективність та безпечність. В цьому плані чи не найкращим вибором може стати крем-гель міжнародного бренду Vichy Aqualia Thermal.

    За своїми характеристиками засіб належить до дерматокосметики, тобто створений з урахуванням особливих потреб чутливої та схильної до алергії шкіри. В основі Aqualia Thermal використані ізотонічні розчини, які застосовуються в медицині для інтенсивного зволоження тканин. До речі, Vichy також випускає й інноваційні дерматокосметичні засоби для догляду за волоссям.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.