• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна отримає грант на 200 мільйонів євро від Німеччини для підтримки ВПО

    Опубликовано: 2022-12-08 09:00:45

    Україна підписала угоду з Кредитною установою для відбудови (KfW), а також Окрему угоду до Грантової угоди в рамках Програми підтримки стійкості внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Україні. Про це йдеться в повідомленні міністерства.

    Що передбачає угода
    Відповідно до досягнутих домовленостей Уряд України отримає грант в обсязі 200 млн євро для покриття витрат з виплати допомоги на проживання ВПО. Кошти надійдуть до Державного бюджету України вже найближчим часом.

    Нагадаємо
    З початку повномасштабної збройної агресії РФ проти України від Уряду ФРН залучено 1,5 млрд євро (з урахуванням гранту на 200 млн євро). Ці кошти спрямовано на бюджетну підтримку першочергових соціальних видатків та видатків у сфері освіти і охорони здоров’я, допомоги ВПО, а також підтримку державних програм з кредитування малого та середнього бізнесу в Україні.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.