• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці отримали можливість відкривати депозит онлайн з будь-якої точки світу

    Опубликовано: 2022-11-15 17:30:10

    Юнекс Банк першим серед українських банків запровадив технологію віддаленого оформлення депозитних вкладів для будь-якого громадянина України. Щоб скористатися послугою, потрібно мати лише смартфон із встановленим застосунком Дія, при цьому не обов’язково бути клієнтом банку, не потрібно попередньо встановлювати мобільний додаток чи відвідувати відділення.

    «Насправді це досить складний комплексний онлайн-продукт, який з точки зору банку складається з кількох кроків. Але для клієнта він є максимально простим: достатньо лише пройти вже звичну процедуру верифікації та ідентифікації у смартфоні, а також підписати підготовлені договори за допомогою Дія.Підпис», — розповіла директорка з маркетингу Юнекс Банку Аліна Компанець.

    Деякі українські банки відкрили онлайн-доступ до оформлення вкладів раніше. Проте в більшості випадків перед тим, як оформити вклад, від клієнта вимагають встановити додаток та відкрити картку банку. Зазвичай, тільки після цього клієнт може почати оформлення вкладу. Алгоритм, який запропонував Юнекс Банк не вимагає від клієнта жодних додаткових дій. А вся процедура починається з вибору умов вкладу.

    Як це працює

    За допомогою інтерактивного калькулятору клієнт обирає потрібні умови (суму, строк та графік виплати відсотків). Після чого переходить до оформлення вкладу. Ідентифікація та верифікація відбувається за допомогою застосунку Дія. Усі договори підписуються за допомогою Дія.Підпис.

    Одночасно з депозитним вкладом клієнту відкривається поточний рахунок та випускається безкоштовна віртуальна картка.

    Щоб поповнити вклад, клієнту достатньо протягом 7 днів внести потрібну суму переказом за номером картки (безкоштовно в терміналах City24 та EasyPay) або за номером рахунку IBAN. Як тільки на рахунку з’явиться потрібна сума, кошти будуть автоматично зараховані на депозитний вклад.

    Після завершення строку депозиту кошти та нараховані відсотки будуть перераховані на поточний рахунок та доступні для використання.

    «Наскільки мені відомо, це перший 100% дистанційний алгоритм відкриття депозиту в Україні для усіх без винятку українців, а не тільки для існуючих клієнтів банку. Майбутньому вкладнику не потрібно залишати жодні заявки та чекати на дзвінок менеджера. Немає потреби відвідувати відділення ані для відкриття вкладу, ані для внесення коштів. Все насправді відбувається дистанційно, а весь процес займає не більше 10 хвилин», — резюмувала Аліна Компанець.

    Важлива особливість банківських онлайн-продуктів, зокрема й депозиту, полягає в тому, що вони доступні у будь-який час, навіть під час повітряних тривог, коли банківські відділення зачиняються. А також для тих українців, хто вимушений був покинути Україну, рятуючись від війни.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.