• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська вдарили ракетою по багатоповерхівці в Миколаєві. Є жертви

    Опубликовано: 2022-11-11 13:18:44

    Війська Російської Федерації вночі 11 листопада завдали ракетного удару по Миколаєву. Ціллю ворога стали житлові будинки. Про це повідомив мер Олександр Сєнкевич.

    Одна з ракет влучила прямо в багатоповерхівку, зруйнувавши від п'ятого до першого поверху.

    Станом на 10:00, від удару по житловому будинку загинуло шестеро людей. Сили ДСНС продовжують пошуково-рятувальну операцію.

    Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім прокоментував нічний обстріл: "Тварини у відповідь нашим ЗСУ відповіли ракетним ударом по житловій п'ятиповерхівці. 2-є загиблих, 2-є поранених".

    Президент Володимир Зеленський також відреагував на удар росіян по Миколаєву: "Миколаїв. Цинічна відповідь держави-терориста на наші успіхи на фронті... На жаль, є загиблі й поранені. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Росія не полишає своєї мерзенної тактики. А ми не полишаємо нашої боротьби. Окупанти відповідатимуть за кожен злочин проти України та українців".

    Крім того, армія країни-агресора РФ продовжує терор Дніпрпетровської області. В ніч на 11 листопада окупанти завдали ударів з "Градів" та важкої артилерії по Нікопольщині. Туди прилетіли понад 50 снарядів з російських "Градів" та важкої артилерії.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.