• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • путін зробив стратегічну помилку, недооцінивши українців, — Столтенберг

    Опубликовано: 2022-11-11 13:40:05

    Президент росії володимир путін недооцінив мужність українців і підтримку їхніх союзників, заявив у середу генеральний директор НАТО Єнс Столтенберг.

    Про це повідомляє УНН з посиланням на Anadolu Agency.

    Цитата

    “путін припустився кількох значних помилок, коли вторгся в Україну, стратегічних помилок. Першою було недооцінювання українців, їхньої мужності, їхньої відданості боротьбі та захисту країни. Іншою помилкою, яку він зробив, полягала в недооцінюванні союзників по НАТО, партнерів у нашій спроможності підтримувати Україну”, — йдеться у повідомленні.

    Деталі

    Під час візиту до Великобританії Столтенберг візьме участь у засіданні Об'єднаних експедиційних сил НАТО в Единбурзі. У своїй промові він допустив перемогу росії у війні проти України.

    Столтенберг зазначив, якщо президент путін переможе в Україні, це буде катастрофою для українців і зробить союзників України більш уразливими. До того ж це покаже іншим лідерам терористичних угрупувань та країнах приклад, що можна жорстоку військову силу.

    Нагадаємо

    Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг коментуючи заяву рф про виведення російських військ з правого берега Херсонської області зазначив, що висновки можна буде робити пізніше з розвитку подій.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.