• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пентагон: РФ втратила в Україні 100 тисяч військовослужбовців

    Опубликовано: 2022-11-11 09:45:34

    Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що, за оцінками Пентагону, ЗС РФ внаслідок бойових дій в Україні втратили вбитими та важкопораненими 100 тисяч своїх військових. Про це повідомляє Reuters.

    Уточнюємо, що за оцінками Генштабу ЗСУ, станом на ранок 9 листопада в Україні ліквідовано 77 950 російських військових.

    Крім того, Міллі під час брифінгу порівняв війну в Україні з Першою світовою, сказавши, що у першому випадку відмова від переговорів на початку конфлікту призвела до більших людських страждань та жертв.

    "Тож коли є можливість вести переговори, коли можна досягти миру... скористайтеся моментом", — сказав генерал у відповідь на запитання журналістів.

    При цьому неможливість переговорів України з чинним президентом РФ Путіним закріплено указом президента Володимира Зеленського. У той самий час він допускав такі переговори після зміни влади у Росії.

    Міллі також стверджує, що деякі ознаки свідчать про те, що Росія виводить свої війська з Херсона, але це може зайняти час.

    В свою чергу Зеленський закликає до стриманості з приводу останніх новин на фронті, вказуючи, що російська армія нізвідки не йде без спротиву, тому просування українських військ має бути обережним і повільним.

    Нагадаємо щодо цього, що напередодні керівництво Міністерства оборони Росії анонсувало виведення окупаційних сил з правобережної частини Херсонської області, зокрема з обласного центру.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.