• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна незабаром отримає від Іспанії 4 системи ППО Hawk та протитанкові ракетні комплекси

    Опубликовано: 2022-11-03 17:00:59

    До України найближчим часом прибудуть з Іспанії чотири системи протиповітряної оборони Hawk та протитанкові ракетні комплекси. Про це під час спільної пресконференції з міністром закордонних справ, ЄС та співробітництва Іспанії Хосе Мануелем Альбаресом заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба, передає УНН.

    Цитата

    "Ми довго працювали з Хосе Мануелем, і нашими колегами з інших відомств, щоб Україна якнайшвидше отримала новий пакет військової допомоги з Іспанії. Я дуже радий, що новий пакет є, він уже на шляху до України, і найближчим часом наша держава зміцнить свою обороноздатність, отримавши батареї зенітно-ракетного комплексу Aspide та ракети до неї, чотири системи ППО Hawk, протитанкові ракетні комплекси, гармати та снаряди до них", - сказав Кулеба.

    Деталі

    Глава МЗС України повідомив, що пакет нової допомоги є "саме тим, про який ми просили Іспанію".

    Крім цього він повідомив, що Іспанія підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення рф, надаючи фінансову та військову допомогу. Під час зустрічі міністри обговорили протидію російській агресії, військову допомогу, а також допомогу у відновленні енергетичної системи України після атак рф.

    Нагадаємо

    2 листопада до Києва прибув міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес. Він зазначив, що метою візиту є висловити підтримку Іспанії народу й уряду України, а також підтримати та подякувати співробітникам посольства Іспанії в Україні за їхню роботу.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.