• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністри ЄС погодили скорочення енергоспоживання та збори з енергокомпаній

    Опубликовано: 2022-10-03 09:15:50

    Компанії, які постачають електроенергію в ЄС та отримують непропорційно великі доходи від зростання цін на енергоносії, зіткнуться з додатковими зборами після угоди, досягнутої міністрами ЄС, йдеться у повідомленні Чехії, яка головує в Раді ЄС, у Twitter, пише УНН.

    Цитата

    "Енергетика. Є угода! Міністри досягли політичної угоди щодо заходів щодо зниження високих цін на електроенергію: обов'язкове зниження попиту на електроенергію, обмеження ринкових доходів виробників інфрамаржинальних типів виробництва електроенергії та внески солідарності для виробників викопного палива", - йдеться у повідомленні.

    Доповнення

    Перед засідання Європейська комісія запропонувала країнам-членам ЄС вжити скоординовані заходи для скорочення споживання енергії та встановити граничну ціну на російський газ у повному обсязі: як той, що постачається трубопроводами, так і скраплений газ (СПГ).

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.