• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обмін Apple Watch та iPad в сервісному центрі TrueTone Service

    Опубликовано: 2022-09-29 14:55:34

    Будь-яка техніка, навіть найбільш якісна та багатофункціональна з часом потребує оновлення. Бренди випускають новіші та більш технологічні моделі. Вони мають стильніший дизайн та більше функцій. Кращу камеру та ергономічність. Щоб кожного разу не думати куди подіти старий пристрій та за що купити новий, компанія Apple придумала чудову послугу Трейд-ін. Вона передбачає обмін епл вотч на новий годинник, обмін айпад, айфонів та будь-якої техніки від даного бренду. Процедура дуже швидка та проста. А умови обміну максимально вигідні принаймні у нашому сервісному центрі.

    Обмін епл вотч та іншої техніки Apple, або що таке Трейд-ін

    Трейд-ін — це послуга, яку запровадили магазини техніки Apple. Це програма обміну старих пристроїв на нові. Тобто ви приходите в магазин, чи залишаєте попередньо заявку, віддаєте на огляд свій девайс. Менеджери перевірять його та оцінюють і по суті викупляють. Ціна вашого девайсу — це по суті ваша знижка на новий гаджет. Ви обираєте новий або вживаний пристрій і доплачуєте за нього лише різницю. Це дуже зручно, адже не потрібно щоразу шукати продавця для старого пристрою. Більше того, магазини пропонують вам дійсно вигідні ціни, тоді як інші покупці можуть не погодитися на ваші умови.

    Як відбувається обмін Apple Watch або iPad в нашому СЦ

    Все максимально просто та швидко. На нашому сайті є спеціальна категорія куди потрібно перейти та заповнити коротку анкету.

    1. Вказуєте пристрій, який хочете обміняти і пристрій який хотіли б отримати взамін. Не забудьте заповнити всі дані. Вказати комплектацію та стан пристрою. Якщо з годинником є якісь проблеми обов’язково це напишіть.
    2. Оформіть заявку та очікуйте на дзвінок менеджера. Він уточнить у вас додаткові деталі, а ще озвучить приблизну вартість вашого девайсу. Більш точну суму можна буде почути після діагностики.
    3. Завітайте до одного з наших сервісних центрів.
    4. Пройдіть процедуру обміну, яка займає не довше ніж пів години.

    Ми здійснюємо навіть обмін епл вотч або обмін айпад, якщо в них не ідеальний стан та наявні неробочі компоненти. Ми просто враховуємо це при оцінці вартості пристрою. На ціну також впливає наявність зарядного, коробки та документів, які зазвичай йдуть у комплектації.

    Де в Києві вигідно проводити обмін Apple Watch та інших яблучних пристроїв

    В столиці послугу Apple Trade IN пропонує чимало сервісних центрів та офіційних магазинів Apple. Однак не у всіх однаково вигідні умови. Наприклад, у декого обмежений вибір техніки, яку можна вибрати взамін. У інших недостатньо хороші умови обміну, наприклад, невеликий розмір компенсації за пристрій клієнта. Є й такі компанії, які приймають виключно техніку в ідеальному стані. Ми орієнтуємося на потреби різного кола клієнтів, та намагаємося запропонувати всім найкращі умови співпраці. У нас:

    • надійно. Ми заключаємо договір купівлі-продажу, після чого ви отримуєте гарантію на новий пристрій, незалежно від того, новий він чи вживаний;
    • швидко. Ми діагностуємо ваш гаджет кілька хвилин і повністю безкоштовно, а вся процедура обміну займає не більше 30 хвилин, а то й швидше;
    • вигідно. Ми пропонуємо високі ціна за вашу техніку, оцінюємо її максимально чесно та об’єктивно. В деяких випадках розмір компенсації за новий пристрій зовсім не суттєвий, якщо старий гаджет у хорошому стані, а новий це всього лиш наступна модель.

    Ми співпрацюємо не лише з мешканцями та гостями столиці, а й усіма українцями. Комунікація та обмін гаджетами відбуваються за допомогою Нової пошти. Не затягуйте з обміном айпад, епл вотч чи тим паче айфонів. Це той тип техніки, який швидко втрачає свою цінність через регулярне оновлення модельного ряду. Оптимально обмінювати старі моделі на новіші раз у рік-півтора.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.