• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створення сайтів: з чого варто починати

    Опубликовано: 2022-09-25 15:19:27

    Створення сайтів: з чого варто починати

    Сьогодні успішний бізнес важко уявити без сучасного і зручного під час користування сайту. Завдяки йому можна отримати нових клієнтів, збільшити кількість продажів і вивести бізнес на новий рівень.

    Але щоб досягти цієї мети, сайт має мати унікальний дизайн, швидко завантажуватися на всіх пристроях.

    Комплексні рішення для бізнесу пропонує компанія «Storm Media» https://storm-media.com.ua/uk/sozdanie-sajtov-ukrainska/, яка успішно працює у Києві більше 5 років. Тут забезпечують повний цикл розробки сайтів, інтернет-магазинів, різних онлайн-сервісів. Команда професіоналів визначає оптимальний варіант, який відповідатиме цілям бізнесу та обумовленому бюджету. У розробці активно використовують інноваційні технології та впроваджують необхідний функціонал. Зараз діє акція: знижка на розробку сайту, 40%.

    Для потрібне SEO – просування

    Створення сайту https://storm-media.com.ua/uk/rozrobka-sajtiv/stvorennja-sajtu-katalogu/ – половина справи. Навіть якщо на сайті буде цікавий, корисний  і унікальний контент, це зовсім не означає, що його відвідуватиме багато користувачів. Тому важливо, щоб ваш ресурс «бачили» пошукові системи. Для цього використовують комплекс дій, які називають SEO-просуванням сайту.

    Команда «Storm Media» докладе максимум зусиль, щоб вивести ваш проект у ТОП. Комплексний підхід - реклама в Google, реклама в соціальних мережах, реклама в месенджерах – допомагає досягти кращого результату.

    Обравши «Storm Media» у Києві, ви отримаєте якісне просування вашого сайту. Спеціалісти компанії знають, як привести нових клієнтів та не відштовхувати потенційних нав’язливою рекламою.

    Кілька аргументів «Storm Media»

    Головна перевага співпраці з компанії – повний цикл розробки: від ідеї до просування ресурсу у мережі. Маркетологи, дизайнери, верстальщики, копірайтери готові докласти максимум зусиль, щоб ви отримали повноцінний інструмент, який дозволить розвивати бізнес. Досвід роботи, креативна команда та готовність до найсміливіших експериментів дозволять отримати результат, який перевершить ваші очікування.

    Навіть якщо ви знаєте, як має виглядати сайт, фахівці «Storm Media» запропонують небанальні варіанти. А також визначать, який тип реклами буде оптимальним саме для вашого проекту. Тут проводять ретельний аналіз тенденцій ринку та конкурентів.

    Компанія «Storm Media» якісно реалізовує ідеї клієнтів і гарантує відмінний сервіс. Про це свідчать відгуки клієнтів на сайті компанії.
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.