• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти ударили з «Градів» по Дніпропетровщині

    Опубликовано: 2022-09-02 11:30:50

    В ніч на 2 вересня армія країни-агресора РФ в черговий раз обтріляла Дніпропетровщину. Окупанти ударили з "Градів" по Нікопольському району.

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

    Вночі ворог вкотре атакував область. Ударив з "Градів" по Нікопольському району. У Червоногригорівській громаді поранений 56-річний чоловік. Він намагався врятуватися від обстрілів - їхав з села. Ворожий снаряд поцілив поряд з машиною. Чоловік у лікарні. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості", - зазначив Резніченко.

    Крім того, від російської атаки постраждали два села Червоногригорівської громади.

    "Там один будинок знищений, шістнадцять - понівечені. Обстрілом зачепило приміщення місцевого ліцею, автівки, газогони та лінії електропередач. Без світла лишилися понад 2 000 людей, без води - майже 5 000. На місці уже працюють аварійні бригади", - зауважив очільник ОВА.

    Нагадаємо, в ніч на 1 вересня від ворожого вогню потерпали Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.