• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Естонія обговорили нові санкції проти росії

    Опубликовано: 2022-08-23 17:30:59

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Естонської Республіки Урмасом Рейнсалу. Політики обговорили санкції проти росії. Про це передає УНН.

    Цитата

    “Я розмовляв з міністром закордонних справ Естонії Урмасом Рейнсалу. Ми погодилися, що російським туристам необхідно заборонити в’їзд до ЄС, і скоординували наші подальші спільні кроки до цієї мети. Ми також обговорили спеціальний трибунал для притягнення до відповідальності російського керівництва та наступний пакет санкцій ЄС проти росії“, – йдеться в коментарі МЗС.

    Нагадаємо

    Естонія зробить офіційну пропозицію Європейській комісії щодо запровадження восьмого пакету санкцій проти росії. Зокрема, пакет обмежень повинен включати розширені санкції проти рф в економічному, енергетичному і торговому секторах, а також Естонія хоче додати обмеження для додаткових фізичних осіб та організацій.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.