• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна на 70% виконала всі зобов'язання в рамках Угоди про асоціацію з ЄС

    Опубликовано: 2022-08-23 09:00:21

    Станом на поточний час Україна майже на 70% виконала всі зобов’язання в рамках Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

    Про це під час пресконференції, присвяченій презентації проєкту «Разом ми — Європа» заявила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

    «Наразі ми виконали майже на 70% всі зобов’язання в рамках Угоди про асоціацію з ЄС. Україна наближається до завершення процесу втілення цієї Угоди. Цей процес може бути завершений до кінця цього року. Зараз нам необхідна політична ясність та дорожня карта від Євросоюзу щодо наступних кроків», — зазначила віце-прем’єрка.

    Стефанішина наголосила, що Україна не хоче, щоб процес її приєднання до ЄС був бюрократичним. Як суверенна держава, Україна демонструє свою здатність пройти всі необхідні юридичні процедури, пов’язані з членством, але не хоче, щоб лідери ЄС зводили цей процес до бюрократії.

    «Враховуючи виклики, з якими стикається Україна, і те, що ми не повинні з нуля проходити всі процедури, тому що відданість України принципам демократії є очевидною та зрозумілою — ми хочемо таку політичну ясність отримати вже до кінця року», — зазначила віце-прем’єрка.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.