• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські команди законно відсторонили від змагань УЄФА: рішення спортивного арбітражу

    Опубликовано: 2022-07-18 09:45:18

    Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) відхилив апеляції Російського футбольного союзу та низки команд із РФ на відсторонення від турнірів під егідою Союзу європейських футбольних асоціацій.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт CAS.

    Лозаннський арбітраж не знайшов причин скасувати рішення УЄФА та ФІФА про дискваліфікацію російських команд. CAS відхилив апеляції і РФС, і низки російських клубів.

    Російські команди не гратимуть у єврокубках у сезоні 2022/23, а збірні держави-агресора пропустять матчі Ліги націй, чемпіонату Європи U-21, жіночого Євро-2022 і кваліфікації до жіночого ЧС-2023. УЄФА відсторонив усі команди з РФ від змагань у прийдешньому сезоні 2 травня.

    До Союзу європейських футбольних асоціацій позивалися пітерський "Зеніт", московські ЦСКА та "Динамо", а також "Сочі". Вони намагалися поновитися у правах на участь у єврокубках.

    Раніше Росія і Білорусь опинилися на порозі неучасті в Олімпійських іграх-2024. Через рішення більшості спортивних федерацій тамтешні атлети не виступатимуть у кваліфікаціях до Ігор і не зможуть вибороти ліцензії в Париж-2024.

    До слова, раніше склали попередній гід сезоном 2022/23 в українській Прем'єр-лізі.

    АНТОН ФЕДОРЦІВ

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.