• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Денний сон підвищує ризик передчасної смерті

    Опубликовано: 2022-07-05 08:48:49

    Сон у денний час може бути смертельно небезпечним. Про це розповіли китайські вчені з Університету науки і технологій в Ухані, повідомляє EurekAlert.

    Вчені протягом шести років спостерігали за 31 750 добровольцями в Китаї. Їх середній вік становив 62 роки, а проблеми зі здоров’ям у них не спостерігалося, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Під час дослідження було зареєстровано 1557 випадків інсульту. З анкет учасників стало відомо, що 8% з них дрімали вдень ​​90 хвилин і довше, а 24% — спали на добу дев’ять і більше годин.

    Під час дослідження було зареєстровано 1557 випадків інсульту. Виявилося, що ризик інсульту у тих, хто довго спить або спить вдень на 23% більше, ніж у тих, хто спав від семи до восьми годин на добу. А у тих, хто довго спав і дрімав удень, інсульт був на 85% частіше.

    Раніше вчені заявили про шкоду сну з включеним світлом. Також повідомлялося про те, що вчені знайшли зв’язок між жіночим хропінням і онкологією.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.