• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні планують відновити футбольні чемпіонати

    Опубликовано: 2022-06-06 10:45:05

    Футбольні чемпіонати знову почнуть проводити в Україні із серпня, незважаючи на активні бойові дії в країні. Про це повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко, повідомляє Associated Press.

    Відомо, що Павелко вже провів відповідні переговори з президентом Володимиром Зеленським та головами ФІФА та УЄФА.

    Нагадаємо, Україна була змушена відмовитися від своїх футбольних чемпіонатів у лютому через повномасштабне вторгнення Росії. При цьому за три місяці ЗСУ змогли звільнити низку областей, що послужило рішенню відновити футбольні чемпіонати в деяких регіонах.

    "Я говорив з нашим президентом Володимиром Зеленським про те, як важливо, щоб футбол відволікав. Ми говорили про те, що футбол має дуже велику силу, щоб допомогти людям думати про майбутнє. Ми говорили про те, що можливо, футбол допоможе нам думати про майбутнє", - розповів Павелко.

    Нагадаємо, вийшов фільм про боротьбу збірної України з футболу у відборі до ЧС. Картину створили продюсерами Павлом Черепіним, Тарасом Герегою, студією Heroes Films та компанією Епіцентр.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.