• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Деяким чоловікам призовного віку дозволили виїжджати за кордон

    Опубликовано: 2022-05-26 12:30:11

    Кабінет міністрів України вніс зміни до своєї постанови, якими пом'якшив заборону на виїзд за кордон для чоловіків призовного віку, розширивши перелік тих, хто може виїжджати з країни.

    Відповідний документ було опубліковано на Урядовому порталі.

    На строк до шести місяців з України зможуть виїжджати водії, які перевозять медичні вантажі, гуманітарну допомогу для потреб ЗСУ та населення України. При цьому потрібно спочатку отримати документ про важливість такої поїздки. Мова про лист, який може надати будь-який з цих органів:

    Фото-матеріал Львів’янин за $7000 нелегально переправляв чоловіків за кордон: йому загрожує до 9 років позбавлення волі
    Крім того, право перетинати кордон отримали залізничники, а також спортсмени та тренери, які беруть участь у міжнародних змаганнях або готуються до них.

    Варто нагадати, що на сайті електронних петицій з'явилося звернення до президента України Володимира Зеленського щодо скасування заборони на виїзд чоловіків призовного віку. За два дні петицію підтримали понад 2 тисячі людей. А 21 травня 2022 року петиція набрала необхідних 25 тисяч голосів. Водночас президент відмовився її підтримати.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.